Поддръжка за Малък офис

Абонаментната поддръжка за малък офис предлагана от фирма „Унитрейд Електроникс“ е изключително гъвкава спраямо нуждите на конкретния клиент. Без излишни разходи, ние предлагаме да прехвърлите ИТ проблемите си на нас и ние да ги решим професонално с по-малко загубено време заради проблеми с компютрите, лаптопите, мониторите, принтерите мрежата и тн. Абонаментната поддръжка със сигурен партньор може да ви спести доста главоболия. Като фирма експерт в компютърната поддръжка ние, можем да диагностицираме слабите места във Вашата IT инфраструктура и да предложим изгоден и надежден вариант, как да бъдат избеганти бъдещи проблеми с вашата техника. Ние ще оценим рисковете и ще предложим надеждни ИТ решения, чрез които да избегнете загуба на данни и възможност за работа. Както вече знаете в офиса, когато не работят компюитрите никой не работи :). Затова ние можем да предоставим оборотна машина до отстраняване на проблема с Вашата, по този начин Вие ние ще Ви помогнем да не губите време и нерви с тези проблеми. Като част от услугата ние предлагаме поддръжка и зареждане с консумативи на вашите принтери и факсове, по този начин вие няма да губите време защото тонера е свършил.

Поради дългия ни опит в компютърната поддръжка, ние занем, че в съвременния свят цената е от доста голямо значение и ние можем да предложим решения съобразени с индивидуалния бюджет на всеки един клиент. Можем да извършваме ремонти, да подменяме с нови или втора употреба компютри, лаптопи, монитори.

 За кого е подходяща компютърната поддръжка за малък офис?

  • Абонаментната поддръжка е подходяща за офиси, магазини, кафенета,

Какви са основните ползи от абонаментаната поддръжка?

  • Не се налага да губите време и да търсите различни фирми за всеки един пробем. Ние можем да поддържаме хрдуера, софтуера, мрежата, Безжичната мрежа, Можем да изградим споделено пространство за улесняване на работата на вашите служители. Чистим вируси, оптимизираме windows за по бърза и стабилна работа, възстановяваме изгубени файливе.
  • Като нащ партньор вие получавате отстъпки от цените за части и услуги предоставени от нас.
  • Ние извършваме периодични посещения във Вашия офис зада се уверим, че системите функционират коректно.
  • Ние можем да залепим стикери на вашите машини, така, че при проблем вашите служители да се обръщат дирктно към нас и по този начин да Ви пестят време.
  • Предлагаме експресно отстраняване на софтуени проблеми от разстояние чрез отделечен достъп до вашите компютри и лаптопи.

Бонуси

  • Като клиент на нашата абонамента програма вие и вашите служители ще получавате отстъпки от цените на нашите услуги и ремонти за техните лични компютри и лаптопи и перифени устройства.

За повече информация се свържете с нас на 0897 955 606

Или заповядайте в нашия офис в София, жк. Лозенец ул. Милин Камък 7

Контакти