Хардуерни Ремонти

„Унитрейд електроникс“ ЕООД предлага експресен сервиз на компютри, лаптопи, монитори, принтери и др,  за частни и бизнес клиенти за София и региона.

Защо да чакате за малък ремонт със седмици, като ние може да го извършим в рамките на 1-3 дни? Възползвайте се от нашият експресен сервиз на компютри, лаптопи, монитори, принтери и др.!!!

За извънгаранционния ремонт на вашия лаптоп, компютър, монитор или принтер ние предлагаме голям набор от сервизни услуги, извършвани в сервиза на фирмата в Лозенец, гр. София. Ремонтът на компютри, лаптопи, монитори, принтери и др в повечето случаи се извършва в рамките на работния ден. В сервиза се ремонтират всички марки настолни компютри, лаптопи, монитори, принтери и др. В нашия сервиз ние можем да подменим термо пастата на вашия компщтър, да почивтим и ако се налага да подменим венилаторите на вашия лаптоп или компютър. В нашия сервиз можете освен да ремонтирате и да ъпгрейднете вашия компютър или лаптоп. Така освен ремонтиран той ще бъде и с по добра производителност. В нашия сервиз на ние предлагаме както ремот с нови части, така и с употребявани с цел да предоставим най-изгодната цена за нашите клиенти. При проблем с лаптопа или компютъра ви не се колебайте да се свържете с нас или да дойдете в нашия офис в Лозенец на ул. Милин Камък 7.

В нашия сервиз за лаптопи в Лозенец ние можем да предложим квалифицирана помощ при повреди или затруднения с работата с вашия смартфон или таблет.

Сериза за компютри в лозенец може също да изберете желана от вас компютърна конфигурация и ние ще я асемблираме за вас. По този начин вие ще получиете сглобен и готов вашия нов компютър.